Wij zijn blij en trots om twee nieuwe platforms te lanceren via onze website: Online Ontmoeting en Mensen van Menucha.

Nu is de Online Ontmoeting niet écht nieuw. Gastheer Remco Prins organiseert dit de-stigmatiserende en laagdrempelige platform alweer meer dan een maand. Maar dan vooral om ervaring daarmee op te doen. Nieuw is dat we dat nu buiten “de socials” aankondigen vanuit dat zo opgedane vertrouwen. Vanaf nu nodigen we een ieder van harte uit om elke donderdagavond (gratis) aan te schuiven.
» /platform/online-ontmoeting/

Remco bijt ook het spits af voor onze groeiende verhalenbundel Mensen van Menucha. Daarin vertellen de Mensen van Menucha aan de hand van hun eigen verhaal op welke manier ze op het pad van Menucha zijn gekomen en wat dat voor hen heeft betekend. Met het aangrijpend-authentieke verhaal van Remco als eerste: “Een vreemde eend in de bijt”.
» /platform/mensen-van-menucha/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *